Öne Çıkanlar urfahaber buyuksehır trafık kazası 1 yaralı sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Cırcıp Deresinde akıntıya kapıldılar
Olay, Ceylanpınar ilçesine bağlı Yukarı Durmuş kırsal Mahallesi civarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre dere kenarında inek otlatan Emine K., Şemse D., Yasemin Ç. ve 11 yaşındaki Davut K., hızlı bir şekilde akan Cırcıp Deresi'nin kenarında oynarken dengesini kaybederek suya düşmesi sonucu akıntıya kapıldı. Kısa bir süre sonra çocuklardan biri kendi imkanlarıyla kurtulurken diğer 3 çocuk ise sığ bir yerde durmayı başardı. Vatandaşlar mahsur kalan çocukları kurtarmak için dere kenarına gitti. 11 yaşındaki Davut K.'nin annesi Şadiye K. de suyu geçipyanlarına gitmek istedi. Çocuklara yaklaştığında akıntıya dayanamayan kadın düşüp çocuklara tutundu. Çocuklar da kendilerini fazla tutamayarak düştü. Akıntıya kapılanları kurtarmak için suya atlayanlar da suyun şiddetine dayanamayarak tekrar sudan çıktı.
Çevredekiler suya sonradan giren küçük çocuğun annesi ile 2 kızı kurtarırken 11 yaşındaki Davut K. ise akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Vatandaşların, kaybolan çocuğu bulmak için dere çevresinde arama yaptıkları belirtildi. Yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49