Öne Çıkanlar buyuksehır urfahaber trafık kazası urfaahber zam

Bu haber kez okundu.

Bittiğinde. Suruç'un kaderi bitiyor!

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine memba kalitesinde içme suyu sağlayacak olan ve İş kapsamında bulunan 40.000 metreküp/gün kapasiteli arıtma tesisinin ünitelerinde imalatlar devam etmektedir. Suruç İçme Suyu Tesisleriyle birlikte 31 kırsal yerleşim mahallesinin 2050 yılına kadar olan içme suyu ihtiyacı ilk etapta karşılanacak. Taşbasan su depolamasının kaynak olarak kabül edileceği ve 2. Kademe arıtma tesisininde tamamlanmasıyla birlikte projeden 277 bin 782 vatandaş faydalanacak.

Şanlıurfa DSİ GAP 15. Bölge Müdürü Ali Naci Kösalı ve teknik heyet Suruç içme suyu tesislerinde incelemelerde bulundu

Şanlıurfa DSİ GAP 15. Bölge Müdüründen yağılan açıklamada,

"Bölge Müdürümüz Sn. Ali Naci KÖSALI ve beraberindeki teknik heyet “Şanlıurfa-Suruç İçmesuyu Tesisleri” işi şantiyesinde incelemelerde bulundu. İş kapsamında bulunan 40.000 metreküp/gün kapasiteli arıtma tesisinin ünitelerinde imalatlar devam etmektedir"denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49