Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Başkan Ekinci’nin Eşi Sibel Ekinci’den Evi Yanan Aileye Ziyaret

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin eşi Sibel Ekinci beraberinde AK Parti Viranşehir Kadın Kolları Başkanı Songül Burun ile Yeni Mahalle 765 sokakta evi yanan Kafur Yağmur ve ailesini ziyaret etti.

Kafur-Hatice Yağmur çifti ile bir süre sohbet eden Sibel Ekinci, Aileye Başkanın selamlarını iletip geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ailenin istek ve taleplerini de dinleyen Ekinci; “Çıkan yangında tek tesellimiz can kaybının yaşanmamasıdır. Geri kalan her şey için buradayız ve elimizden ne geliyorsa yapacağız. Mağdur olan her ailemize bir telefon kadar uzaktayız. Tekrar ailemize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” dedi.

Kafur-Hatice Yağmur çifti ise, ziyaretleri ve destekleri için Başkan Salih Ekinci ve eşi Sibel Ekinci teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49