Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Başkan Ekinci’den buğday pazarı esnafına hububat sezonu ziyareti

Başkan Ekinci, hububat sezonu dolayısıyla Buğday pazarı esnafını ziyaret ederek, 2021 yılı hasat sezonunun hayırlı ve bereketli olmasını temenni etti.

Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin buğday pazarı esnafına yaptığı hayırlı olsun ziyaretinde, Viranşehir Zahireciler ve Borsa Derneği Başkanı Remzi Atan ve Belediye meclis üyeleri eşlik etti.

Esnaf ve işçileri tek tek dolaşan Başkan Ekinci, Yeni sezonun tüm çiftçilere ve hububat alım satımı yapan esnaflara hayırlı ve bereketli olması dileğinde bulunarak, esnaflara kolonya ve maske hediye etti. Salgın tedbirleri konusunda esnaflara uyarılarda bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Viranşehir Zahireciler ve Borsa Derneği Başkanı Remzi Atan, Başkan Ekinci’ye hububat kompleksine yapmış olduğu tadilattan dolayı teşekkür etti.

Başkan Atan, Başkan Ekinci’nin Buğday pazarı esnaflarının talebini hiçbir zaman geri çevirmediği belirterek, ayrıca teşekkür ettiğini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49