Öne Çıkanlar buyuksehır urfahaber trafık kazası sanlıurfa urfaahber

Bu haber kez okundu.

Başkan Ekinci, Kariyer Günleri Programına Katıldı

Okul Müdürü Abdülkadir Yolcu ve öğrenciler tarafından karşılanan Başkan Ekinci’ye, Belediye Başkan yardımcısı Süleyman Çelik eşlik etti.

Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen kariyer günleri programında Viranşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Şık’nda hazır bulundu.

Kariyer günlerinde Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğrencilerle bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Başkan Ekinci,“ İnsan olarak bizler çok çalışacağız. Aldığımız görevleri layıkıyla yapacağız. Lise sonda okuyan öğrencilerimiz bundan sonraki dönemde yüksekokul dediğimiz bir öğretim kurumuna geçecek. Bir meslek edinecekler. Öğrencilerimiz mesleklerini edinirken bilgi ve birikimleri ile donanması lazım. Öğrencilerimizin şu anda zihinleri berrak. Aldıkları bütün bilgileri zihinlerine işleyebilirler” dedi.

Ziraat mühendisi olan Başkan Ekinci, Lise ve Üniversite yıllarının yanı sıra Belediye Başkanlığı görevi ile ilgili öğrencilere sohbet etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette öğrencilere tecrübelerini aktaran Başkan Ekinci, Öğrencilerden gelen soruları da cevapladı.

Başkan Ekinci, Yaklaşık bir saat süren kariyer günlerinin ardından günün anısına okul bahçesinde fidan dikti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49