Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Başkan Kuş Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Başkan Çiftçi'den Mevlid Kandili Mesajı
Hz. Muhammed'in (S.A.S.) doğum günü olan Mevlid Kandili ile ilgili bir mesaj yayımlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, başta Türkiye olmak üzere tüm İslam Aleminin kandilini kutladığını ifade etti. Başkan Nihat Çiftçi, "Bu mübarek gecede Yüce Allah’a açılan ellerin, İslam âleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, toplumsal birlikteliğimizin daha da güçlenmesine, insanlığın barış, huzur ve saadetine vesile olmasını Allah’tan temenni ediyorum" dedi.
Başkan Çiftçi mesajında şu sözlerine yer verdi; "Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyaya geldiğini kutladığımız Mevlid Kandili, bizim için çok özel günlerimizden biridir. Bizler, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) en büyük mucizesi Kur’an-ı Kerim’i anlayıp Peygamber Efendimizin öğütleri ile yaşayarak çocuklarımıza örnek olmalıyız. Onun ahlakından gitmeli ve bu ahlakla büyüyen bir nesil için çaba sarf etmeliyiz. Ben bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın tekrardan Mevlid Kandilini kutluyor, kandillerin hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49