Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Başkan Beyazgül, "24 Ayda Tasarrufu Yatırıma Dönüştürdük”
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak“24 Ayda Tasarrufu Yatırıma Dönüştürdük” konulu ‘Lansman toplantısı düzenledi.
Özel bir otelde düzenlenen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Ferit Dağdeviren, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ahmet Kaytan, Ak Parti Grup Başkan Vekili Faruk Bayuk, Genel Sekreter Yardımcısı Selami Yıldız, daire başkanları ile basın mensupları katıldı.
Toplantının başlaması ile birlikte Şanlıurfa Büyükşehir Basın Yayın Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan Şanlıurfa tanıtım filmi ve akabinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin 24 ayda yaptığı yatırımları içeren video Lansman Toplantısında bulunan katılımcılar ve basın mensuplarına izletildi
2 yılını değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa'yı örnek bir marka şehir haline getirmek için tüm enerjimizi ortaya koyduk vatandaş memnuniyet bir yönetim anlayışında hareket ettik. Belediyemizin tüm faaliyetlerini tüm icraatlarını ve tüm projelerini açık ve şefaf hale getirdik kısa orta ve uzun vadeli projelerimiz hepsinde şehrimize kalıcı ve faydalı eserler kazandırmayı hedef haline getirdik sorunları ertelemeyi değil çözmeyi esasa aldık belediyemizin mali disiplin ilkelerine taviz vermeden yönettik gelir kazancı ve verimli projelere öncelik verdik. Söz verdiğimiz gibi mali disiplin ilkelerine asla taviz vermedik büyük projelerimizi sürdüreceğiz yeni projelere başlayacağız bunları yaparken tanıtıma ağırlık vereceğiz"dedi.
Başkan Beyazgül ardından slayt eşliğinde yapılan projeleri tanıttı
Başkan Beyazgül,” Borçlarımızı yapılandırdık. DEDAŞ’a olan borçlarımızın bir kısmını ödedik. Ödemelerimizi aylık olarak gerçekleştiriyoruz. Göreve ilk başladığımızda belediyemizi yüklü bir borçla aldığımızı ifade etmek istiyorum. Su ve enerji sorunu ile ilgili çalışmalar yaptık, sorun vardı. Çok şükür sıkıntıların üstesinden geldik, Kuzeybatı çevre yolundan başlayarak Balıklıgöl'e kadar Güney Kuzey yönünde bir yol çalışması olacak. İnşallah oradaki yol sorunu da çözeceğiz"dedi.
Düzenlenen basın toplantısı kentte biten ve devam projelerin video şeklinde izletilmesi ile bitti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49