Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Başkan Aslan’a anlamlı ziyaret
Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan Ak Parti MKYK üyesi Vildan Polat’ı Anavatan Partisi Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Emin Yavuz , Anavatan Partisi Haliliye İlçe Başkanı Hasan Yıldız ve Haliliye Kadın Kolları Başkanı Elif Özal ve Tüm yönetimi ile Ağırladı.

Vildan Polat Ziyareti sırasında yaptığı açıklamada;Haliliye İlçemizde Esnaf Ziyaretlerimiz devam ederken ve Sayın Anavatan Partisi İl Başkanı Halil Aslan’a da İadesi Ziyarette bulunduk.Kendileri ile Şanlıurfa’nın Ortak sıkıntılarını istişare ederek Bizleri ağırladığı için kendilerine teşekkürlerimi bildiriyorum Dedi.

Ak Parti Şanlıurfa Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Eyüpoğlu Anavatan Partisi İl Başkan Halil Aslan’a memnuniyeti ni ifade etti.Eyüpoğlu açıklamasında;Başkan Halil Aslan Siyaset Dışında da Kendilerine değer verdiğimiz bir Abimizdir.Kendilerine Bizleri ağırladığı için teşekkürlerimi sunuyorum.dedi.

Anavatan partisi Şanlıurfa il başkanı MKYK üyesi Halil Aslan Ak Parti MKYK üyesi Vildan Polat’a Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.Aslan açıklamasında; Anavatan Partisi İl Başkanlığı olarak bugün Ak Parti MKYK üyesi Vildan Polat ve Ak Parti Şanlıurfa Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Eyüpoğlu ve beraberindeki heyeti ağırladı.Kendilerime İade-i ziyaretleri için teşekkürlerimi sunuyor ve Anavatan Parti olarak tüm Şanlıurfalı hemşehrilerimiz için elimizden geleni yapmaya davet ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49