Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Başkan Aslan, Urfa'nın sorunlarını yine gündeme getirdi

Şanlıurfa Anavatan Partisi İl başkanı Halil Aslan Anavatan partisi İstanbul İl başkanlığının açılışına Katıldı. İl Başkanlığının açılışına Anavatan Genel Başkan İbrahim Çelebi, bir çok il başkanı , İş adamı ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışın ardından Şanlıurfa il başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan, Anavatan Genel Başkan İbrahim Çelebi'ye Şanlıurfa'nın bir çok sorununu ileterek çözüm noktasında Cumhurbaşkanıyla görüşmesinde gündeme getirmesini istediğini belirten Başkan Aslan, " Anavatan Şanlıurfa il Başkanı olarak Şanlıurfa'nın tüm sorunlarını her platformumda dile getireceğim, bugünde İstanbul il başkanlığın açılışında yine genel başkanıma Şanlıurfa'nın sorunlarını dile getirdim. Genel başkanımda Cumhurbaşkanı ile görüşmesinde dile getireceğini belirti.

Yapılan konuşmaların ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla toplantı sone erdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49