Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Barış Pınarı Harekatı sonrası bölgede güven ve istikrar var

Türkiye'nin terör örgütü YPG/PKK'ya karşı Suriye'de 2 yıl önce gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekatı, bölgede sağladığı güven ve istikrar ortamıyla, yerinden edilen bölge halkını geri dönmeye teşvik edip ekonomik hayatı da canlandırdı.

Hayatın normale dönmesi için sağlık, eğitim ve hizmet alanlarında da Türkiye'nin yoğun katkıları sayesinde bölgenin nüfusu 250 bini buldu.

MEHMETÇİK, BARIŞ PINARI BÖLGESİNDE YARDIM DAĞITTI, SAĞLIK TARAMASI YAPTI

Türk askeri, terör örgütü PKK/YPG’den temizlenen Barış Pınarı bölgesinde görevini sürdürüyor.Suriye’nin Tel Abyad şehrinde kahramanca ve fedakârca görev yapan Mehmetçik, Bölgedeki Şekkeriye Okulunda yenileme yaptı, ihtiyaç sahiplerine insani yardım malzemeleri dağıtıldı ve hastalara sağlık taraması yapıldı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49