Öne Çıkanlar urfaahber tazıye kedı zam madde

Bu haber kez okundu.

Bakan Koca yine Urfa dedi
Koronavirüsle mücadele kapsamında ülkemizde aşılama çalışmaları hızla devam ederken, Şanlıurfada aşılan oranının çok düşük olması ise vaka sayılarının tekrar artmasına neden oldu. Durum böyle olunca Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'da haritadaki tek kırmızı il olan Şanlıurfa için peş peşe uyarılar yapmaya devam ediyor.

Dün gece yaptığı paylaşımda haritadaki tek "kırmızı" ilin Şanlıurfa olduğunu bildiren Koca, bu sabah ise sosyal medya üzerinden Şanlıurfa için çok yüksek olan risk seviyemizi düşürelim ifadelerini kullandı.

Bakan Koca, yaptığı paylaşımda şunları kaydetti; " Günaydın Şanlıurfa. Bugün ilk doza karar verip, çok yüksek olan risk seviyemizi düşürelim. Haritada kırmızı tek iliz. Bu yalnızlık bile iyi değil!" sözlerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49