Öne Çıkanlar urfaahber tazıye kedı zam sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

52 kokain kapsülünü midesinde 11 bin km taşıdı

52 kapsül içerisindeki uyuşturucuyu sindirim siteminde 11 bin km taşıyan kurye kadın, sindirim sisteminde bulunan uyuşturucunun karnına yaptığı baskıyla hamile gibi yürüyücünce risk analiz uzmanları tarafından fark edildi.

Atatürk Havalimanı'nda 2 Aralık pazar günü yapılan çalışmada Brezilya'nın Sao Poulu şehrinden gelen bir kadının yürüyüşü, yolcular üzerinde uzaktan incelemede bulunan Risk Analizi ve Profil Uzma ekiplerinin dikkatini çekti. M.A.D.S.S. isimli kadının uyuşturucu kuryesi olabileceğini değerlendiren uzmanlar kendisini durdurup havalimanındaki arama odasına götürdü.

Kendisine hamile olup olmadığı sorulan M.A.D.S.S.'nin, hamile olmadığını söylemesi üzerine üst ve valiz aramasında bulunan ve şüpheli bir şeye rastlayamayan ekipler, Brezilyalı kadının uyuşturucu kapsülü yutmuş olabileceğini değerlendirerek kendisini hastaneye götürüp röntgen filmi çektirdi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49