Öne Çıkanlar urfahaber buyuksehır trafık kazası sanlıurfa 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Muhtarlar, Başarılı bürokrat İsa İzgi’yi Belediye Başkanı olarak görmek istiyor
Göreve geldiği günden bugüne kadar tarım ve hayvancılık alanlarını gezen, Çiftçilerin her sorunuyla ilgilenen Eyyübiye Tarım ve Orman İlçe Müdürü İsa İzgi vatandaşlar tarafından takdir edildi. Müdür İzgi hem genç kimliği hem de çalışkanlığıyla ile vatandaşın bir hayli sempatisini kazandı
Eyyübiye Tarım ve Orman İlçe Müdürü İsa İzgi görevinden istifa ederek AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan aday adayı oldu.
Özellikle Eyyübiye’de tarım alanında gece gündüz çiftçilerin ve mahalle muhtarların yanında olan Eyyübiye Tarım ve Orman İlçe Müdürü İsa İzgi’yi vatandaşlar ve Muhtarlar hizmet noktasında Belediye Başkanı olarak görmek istiyor.
İlçe merkezi ve kırsalda bulunan yaklaşık 100 muhtar imzalı ve mühürlü verdikleri dilekçeler ile İsa İzgi’ye Eyyübiye Belediye Başkanı olarak görmek istiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49