Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Karaköprü maçında skandal

Şanlıurfa'da skandal ile başlayan BAL ligi maçında Şanlıurfa Derbisini Karaköprü Belediyespor 2-0 kazandı

Şanlıurfa’da Bölgesel Amatör küme maçları skandal ile başladı. Şanlıurfa’yı Bölgesel Amatör kümede temsile eden Karaköprü Belediyespor ile Birecik Belediyespor takımları Karaköprü Faruk Çelik Spor tesislerinde karşı karşıya geldi. Saat 16:00’da başlaması beklenen mücadele güvenlik güçlerin yarım saat geç gelmesiyle maç saat: 16:30’da başladı.

 Sahada yarım saat bekleyen her iki takımın futbolcuları sıcaktan etkilenerek soyunma odasına geri döndüler. Maçın gözlemcisi Hikmet Kırıktaş güvenlik güçlerin maça gelmemesi nedeniyle yaşanan bu skandalı rapor ederek Türkiye Futbol Federasyonuna sunacak.

Karaköprü Belediyespor ile Birecik Belediyspor Bölgesel Amatör Kümede Karaköprü Faruk Çelik Spor Tesislerinde sezonun ilk maçında karşı karşıya geldi. Güvenlik güçlerin önem vermediği skandal adı altında başlayan maçın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

İkinci yarıda ise Karaköprü Belediyespor oyuna ağırlığını koyarak maçın 85. Dakikasında Ahmet Kurt’un penaltıdan attığı 1-0 öne geçti. Golden sonra ataklarını iyice rakip kaleye hissetiren Karaköprü Belediyespor’da sahneye yine çıkan Ahmet Kurt maçın 89. Dakikasında attığı frikik golü ile takımın 2-0 öne geçirerek maça damgasını vurdu.

Sezona galibiyetle başlayan Karaköprü Belediyespor 3 puanını alarak taraftarlarını sevince boğdu. Karaköprü Belediyespor bu hafta deplasmanda Malatya İl Özel İdarespor ile oynarken, Birecik Belediyespor kendi evinde Kilis Belediyesspor’u ağırlayacak.

 

Stad: Karaköprü Faruk Çelik Spor Tesisleri

Hakemler: Lütfullah Aslan****, Ercan Yıldırım***, Emre Doğu***

Karaköprü Belediyespor: Ömer Faruk***, Mustafa***, Emrah***, Ömer Kunduracı***, Vedat**, İsmail***, Salih***, Yıldıray***, Kemal***, Ahmet Kurt***, Emraf***

Birecik Belediyespor: Akın***, Mehmet Can***, Mehmet Özmen***, Murat yavuz***, Bahsi***, Erhan***, Murat***, Serkan***, Yunus***, Osman***, Görkem***

Goller: 85 ile 89 Ahmet Kurt (Karaköprü Belediyespor)

Krımızı Kartlar: Erhan Dk. 70 Bahsi Dk. 80 (Birecik Belediyespor)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49