Geçen hafta sonu tek liste halinde gidilen kongre de üyelerin oyunu tamamını alan Emin Yetim ve yönetim kurulu 2. Kez devam kararı aldı, yönetim de köklü değişiklik giden Emin Başkan bu defa daha sağlam adımlarla ve kararlı bir şekilde Şanlıurfa spor’un şampiyonluğun da büyük pay sahibi olacağı görülüyor.

Tarsus maçı öncesi takıma para dopingi yapıldığı yönünde ki bilgiler tamamen yanlış, deplasman da güzel oyunla alınan galibiyet taraftarın skora dayalı ve duygusal bir şekilde futbolcuların oyununa göre maddiyatı yorumluyor, fakat yönetim kurulu ilk toplantısın da futbolcuların alacaklarını Çarşamba günü ödeme kararı aldılar bu da Konya Anadolu Selçuk maçı öncesi takıma fazla moral vermiş olacak.

Yönetim kurulunun işinin zor olma nedeni ilk yarı bitiminde eski futbolcuların ödemeleri yine karşılarına çıkacak buda 2.transfer döneminde yönetimin önüne engel olacak gibi görünüyor. Yönetim transfer yapmayıp bu kadro bize yeter derse bana göre şampiyonluk yolunda hata yapılmış olur , bize hazır bir golcü oyuncu , bir defans ve bir kaleci alınması şart uzun lig maratonunda bu kadro yeterli olmayacaktır.

Vali bey yeni yönetim kurulu ile tanışma toplantısı yaptı burada alınan kararları sabırsızlıkla bekliyorum Şanlıurfa spor’un geleceği içi ne planlandı, bunlara benim için çok önemli olan kalıcı gelire biran önce hayata geçirilmesi gerekiyor, sezon sonuna kadar şampiyon olmak istiyorsak para sıkıntısı yaşamamamız gerekiyor. Geçen sezon Gümüşhanespor lig maçı öncesi maddi sıkıntı olmasaydı bugün TFF 1.ligde olacaktık.

Emin Yetim planlamayı iyi yapmaları lazım, parayı yerinde kullanmaları çok önemli hata şansları yok umarım hata yapılmaz ve bu sezon sonu şampiyonluğu göğüsleriz.

Bir Sonraki Köşe Yazımda Görüşmek Üzere........

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49