Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

OYUNCULARA HEDİYELER VERİLDİ
Şanlıurfa Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen liseler arası futbol turnuvasında Urfa birincisi olan GAP Endüstri Meslek Lisesi takımına İl Genel Meclis Başkanlığı tarafından spor malzemeleri hediye edildi.
 
GAP Arena stadı yanında bulunan halı sahada düzenlenen turnuvada finale kadar yükselen  GAP Endüstri Meslek Lisesi takımı bölgesel turnuvaya girmeye hak kazandı. GAP Endüstri lisesi oyuncuları bugün şampiyonluk hediyelerini aldı. Şanlıurfa İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz ve beraberinde Meclis üyesi Necmettin Sağlam takım futbolcularıyla bir araya geldi. GAP Arena Stadı yanında bulunan sentetik sahada bölgesel maça turnuva karşılaşması öncesi GAP Endüstri Meslek Lisesi Takımı yeni kramponları ve yeni formalarıyla sahaya çıktı. İl Genel Meclisi tarafından takım oyuncularına toplamda 18 adet krampon, 18 adet eşofman takımı, 18 adet forma takımı ve çok sayıda futbol topu hediye edildi. Hediyelerini alan takım oyuncuları, okul müdürü Mehmet Haşlak ve Beden eğitimi öğretmeni Sema Alsu, Başkan Mustafa Yavuz ve Meclis Üyesi Necmettin Sağlam’a teşekkür ederek minnettar olduklarını belirtti.
 
İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Konuyla ilgili bir açıklama yaparak, Şanlıurfa liseler futbol turnuvasında birinci oldular. Şimdide bölge maçına çıkacaklar. İnşallah bölge maçında da Şanlıurfa’mızı en iyi şekilde temsil ederler. Okul müdürümüz ve heyetiyle birlikte, öğrencilerin spor malzemesi ihtiyacı olduklarını talep etmişlerdi. Biz, İl Özel İdaresi olarak kendilerine ne şekilde katkı sunabiliriz, hangi malzemeler gerekiyorsa, bu tür desteğin verilmesi gerektiğini düşündük. İl Özel İdaresi olarak zaten biz eğitime spora destek veriyoruz. Bakış açımız son derece belli. Bugüne kadar özellikle sporcuların yetişmesi için ilçelerimize sentetik saha, şuanda da sporcu kampı antrenman merkezi yapıyoruz. Yine GAP Arena’nın ışıklandırılması, buna benzer faaliyetlerimiz devam edecektir. Ben şahsıma adına başarılar diliyor. Eğer sporcularımız Urfa’yı en iyi şekilde temsil ederlerse, İl Özel İdaresi olarak daha da sürprizlerimiz olur diye düşünüyorum. Spor bir kentin en iyi tanıtılması yönünde araç olarak düşünüyorum. Şanlıurfa’yı en iyi şekilde temsi etsinler, bölgeler arasında da yakalarlarsa Türkiye birinciliğine doğru giderlerse İl Özel İdaresi olarak gerekeni yapacağız.’ Dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49