Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Fakıbaba Tekrar Trene Bindi
28 Mart 2004 yerel seçimlerinde AK Parti'den belediye başkanlığına aday oldu ve kazandı. Saadet Partisi'ne katılan Fakıbaba, Numan Kurtulmuş'un partiden ayrılması üzerine istifa etmişti.  Ak Parti Grup toplantısı öncesinde Başbakan Erdoğan'ın davetiyle kürsüye çıkan Fakıbaba AK Parti rozeti taktı ve şöyle konuştu: "Sayın Başkanım. Özür dilerim heyecanlıyım. Sayın Başbakanım, sizleri arkadaşlarımı ailemi özlemiştim. Size minnettarım. Sizin hoşgörünüz büyüklüğünüz bu fırsatı bana verdi. Şu anda hem bende hem Urfa’da müthiş bir bayram var. Buraya gelişim, sadece ve sadece bir makam değildir. Benim buraya geliş amacım AK Parti’nin şanlı üyeliğini alabilmektir. Sizin ve partimin emrinde olacağım. Size yürekten teşekkür ediyorum."
  

Eşref Fakıbaba AK Partiye geçti | izlesene.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49