Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

ÇİFTÇİ’YE PLAKET
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından talep edilen 2 adet Motosikletin tahsisine karar veren onay veren Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ve Belediye Meclisine şükranlarını sunmak için Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Müdürü Dr. Ahmet Sait Yayla, Asayiş Müdür Yardımcısı Hüseyin Taşdemir ve Asayiş Ekipler Amiri Cihan Özben Başkan Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek bir plaket (minyatür motosiklet) takdim ettiler.
Başkan Çiftçi, yapılan ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada; “Öncelikle meclisime teşekkür ediyorum, Emniyet her şeyimiz bir toplumun güvenli bir ortamda yaşamaları çocuklarımızın, geleceğimizin, gençlerimizin, bayanlarımızın ve toplum olarak tüm hepsinin güvenli bir ortamda yaşaması en önemli husustur. Başından beri güvenliğe çok önem veriyoruz. Sağ olsun Emniyet Müdürlüğümüz ile birlikte güzel çalışmalara imza atıyoruz. Bizlerde meclisimiz, Yunus Ekiplerinin kullanımı için 2 adet Motosiklet tahsisine karar verdi. Bugün sağ olsunlar müdür yardımcılarımız ziyarete geldiler, kendilerine teşekkür ediyoruz. Her şey toplum için memleketin gelişmesi için inanıyorum ki bu tahsis etmiş olduğumuz bu motosikletler güvenlik anlamında büyük hizmetler verecektir. Ben tekrar buraya geldikleri için teşekkür ediyorum, şeref vermişlerdir” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49