Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Başkan Kuş Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

ABD Büyükelçiliğinde patlama
Ankara'da Paris Caddesi'nde bulunan Amerika Büyükelçiliği önünde patlama oldu. Çok sayıda yaralı olduğu belirtiliyor. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. İlk gelen bilgilere göre bir canlı bombanın güvenlik kulübesi önünde kendini havaya uçurduğu iddia edildi. Henüz doğrulanmamış bilgiler arasında ise 2 ölü ve 1 ağır yaralı olduğu belirtiliyor. Ölenlerden birinin canlı bomba olabileceği öne sürülüyor.ABD Büyükelçiliği'nde gerçekleşen patlamanın 2 no'lu nöbetçi kulübesinde olduğu ve kulübenin patlama sebebiyle yıkıldığı bildiriliyor.ReklamGörgü tanıkları patlama nedeniyle çok sayıda kişinin yaralandığını söyledi. Polis olay yerine yaklaşılmaması ve özel araçların park yerinden çekilmesi yönünde uyarı yapıyor.
ÇEVREDEKİ EVLERDE ZARAR GÖRDÜ
ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'ndeki patlama nedeniyle çevredeki evlerde zarar gördü. Patlama sonucu, ABD Büyükelçilik binasının duvarının yıkıldığı görüldü. Büyükelçiliğin olduğu Paris Caddesi'nin her iki yanı polis tarafından özel olarak korunuyordu. Bu caddeye giren araçlara da iki noktada da bulunan polis tarafından izin veriliyordu. Polis patlamanın olduğu bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı.
CANLI BOMBA İDDİASI
İlk gelen bilgilere göre bir canlı bombanın güvenlik kulübesi önünde kendini havaya uçurduğu iddia edildi.Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevkedildi.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49