Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Yıldız Ve Beyazgül’den Pazar Esnafına Ziyaret

Başkan adaylarımıza destek olmalarını taleb ettik

Seçim çalışmaları kapsamında Semt Pazarı esnafını ziyaret ederek destek istediklerini belirten AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, “Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Zeynel Abidin Beyazgül veYönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte, Yenişehir Cumartesi Pazarında esnaflarımız ve hemşehrilerimizle bir araya gelip sohbet ettik.Varsa talepleri ve sorunlarını konuştuk. Yapılması gerekenleri not aldık. En önemlisi de 31 Mart seçimlerinde partimize ve Başkan adaylarımıza destek olmalarını taleb ediyoruz” dedi.

Halkımıza efendi değil, hizmetkâr olacağız

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül de, hizmete talib olduklarını belirterek, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi; şehirlerimizi, insan fıtratına uygun, medeniyet ve kültür değerlerimizle yoğrulmuş daha çok hizmetle donatacağız.Belediye Başkanlarımız, şehir halkına hâkim olma değil hadim olma idrakiyle görevlerini yürütecekler. Bizde aynı doğrultuda ve Cumhurbaşkanımızın Seçim Manifestosunda belirttiği 11 maddeye uygun davranacağız. Halkımıza efendi değil, hizmetkâr olacağız. Bu arada; İl Başkanlığımıza gelip bizleri ziyaret eden Hak Huzur Partisi Genel Başkan Yardımcısı İzzet Karaçalı ve İl Başkanı Hilmi Yolcu ile Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederim” diye konuştu.

Cumhurbaşkanımıza inanıyor ve seviyoruz

AK Başkan Bahattin Yıldız ve Büyükşehir Belediyesi AK Başkan adayı Av.Zeynel Abidin Beyazgül’ü semt pazarında aralarında görmekten mutlu olduklarını belirten esnaflar, “Bizler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a inanıyor ve seviyoruz. Onun gösterdiği her adayı da destekliyoruz. Hele Noter olan Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Av. Zeynel Abidin Beyazgül’ü canı gönülden destekleyeceğiz. Allah’ın izniyle 31 Mart günü seçim sandıklarını AK Parti oyları ile dolduracağız” diyerek desteklerinin devam edeceğini belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49