Öne Çıkanlar urfaahber tazıye kedı zam sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Yetim çocuklara yardım eli uzandı
Şanlıurfa’da faaliyet gösteren,  Ata İnsanı Yardımlaşma derneği tarafından 400 Suriyeli yetim çocuğa nakdi yardım yapıldı. Yapılan yardımlarda 3 ayda bir her bir yetim çocuğa 375 TL para yardımı yapıldı.  
Ata İnsani Yardımlaşma Derneği, ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan ve Şanlıurfa'da yaşam mücadelesi veren 400 Suriyeli yetim ve öksüz çocuğa Şair Nabi kültür merkezinde  125 lira yardım yaptı. 3 ayda bir yapılan para yardımında çocuklara içerisinde 375 lira olan zarflar dağıtıldı.
Ata İnsani Yardım Derneği Müdür Yardımcısı ve Tercümanı Yusuf Dede, “Türkiye ve Suriye’de 6 bin  yetim kalmış çocuğa yardım yapıyoruz. Çoğu Körfez ülkelerinden olmak üzere bir çok Hayırseverlerin desteği ile kurulan dernek bünyesinde Şanlıurfa’da yaşayan 400 Suriyeli yetim ve öksüz çocuğa 125 liradan oluşan 3 ayda bir yapılan 375 liralık para yardımını dağıttık ayrıca Türkiye ve Suriye'de kalan yaklaşık 6 bin yetim çocuklar da yardımlarımız ulaşıyor” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49