Öne Çıkanlar buyuksehır urfahaber trafık kazası sanlıurfa urfaahber

Bu haber kez okundu.

Yasa dışı dinleme operasyonun 7 polis açığa alındı
Şanlıurfa'da yasa dışı operasyonu kapsamında  gözaltına alınan 14 polisten 3 kişi tutuklandı, 11 kişi serbest bırakıldı, Adliye ve cezaevinde gözaltındaki polisler destek veren 7 polis açığa alındı.
Şanlıurfa’da 7 Ocak yasa dışı dinlemeler yaptıkları için 11 ilde düzenlenen operasyonlarla 14 polis gözaltına alınmıştı. Şanlıurfa’da çalıştıkları dönemde yasadışı dinlemelerle suçlanan polislerin tayinleri 17-25 Aralık operasyonlarından sonra farklı illere çıkmıştı. Haklarında şikayetler olduğu gerekçesiyle çalıştıkları illerde ifadeleri alınmak üzere gözaltına alınan ve daha sonra Şanlıurfa’ya getirilen polisler Savcı ifadesi tamamlanan 14 polisten 3’nü serbest bıraktı. 11’ni ise tutuklanmak üzere mahkemeye sevk etti. Mahkemesi sonuçlanan 11 polis içersinde Emniyet Amirleri Harun T. İle Fuaat A. Başkomiser Kağan Ö. tutuklandı. 8 polis ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.  Adliye ve cezaevi önünde tutuklanan polislere  destek verdikleri gerekçesi 7 polis İçişleri Bakanlığı’nca açığa alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49