Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Yarıyıl Tatili Başladı
Şanlıurfa'da yarıyıl tatili nedeniyle 604 bin öğrenci karne aldı.
Şanlıurfa’da Okul öncesi ilköğretim, Lise  toplam 604 bin  kişi karne aldı. Karne dağıtım töreni için Şanlıurfa Küçükhan İlköğretim okulunda yapıldı.Şanlıurfa Vali Vekili Ramazan Seçilmiş çocuklara karneleri verirken taktir belgesi alan öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı.
 
2013-2014 Eğitim öğretim yılının ilk yarısı bugün sona erdi. Şanlıurfa Vali Vekili Ramazan Seçilmiş ve Milli eğitim Müdürü Metin İlci, Şanlıurfa’nın Küçükhan İlkokulu ve Ortaokulunda düzenlene tören ile eğitimin ilk yarına ara verildi.
Vali Vekili Ramazan Seçilmiş öğrencilere ilk dönem hediyesi olarak bir birinden güzel kitap hediye etti. Karneleri kendi elleriyle dağıtan Şanlıurfa Vali Vekili Ramazan Seçilmiş ve Milli eğitim Müdürü Metin İlci, çocukların sevinçlerini beraber paylaştılar.
 
Şanlıurfa Vali Vekili Ramazan Seçilmiş yaptığı açıklamada; “Bugün Küçük han okulundayız, minik yavrularımızın heyecanlarına ortak olmak için buradayız. Çocuklarımıza yarının örnek olacağı çocuklarımıza mutluluk, güzel bir gelecek diliyoruz, tatilde güzelce eğlensinler ama kitap okuma’yı da unutmasınlar, hayatta başarılar diliyorum onlara tebrik ediyorum.”Dedi.
 
 Seçilmiş konuşmasını şöyle sürdürdü; “ Şanlıurfa’da şuan 270 okul inşaatımız devam etmektedir,270 okulumuzun 4 Bin 140 dersliği yapılma aşamasında biliyorsunuz Milli eğitim Bakanlığının çok büyük bir bütçesi ayrıldı Şanlıurfa’ya kaymakamlarımız ilgili müdürlerimiz bu okulları önümüzdeki eğitim yılına yetiştirmeye çalışıyorlar”dedi.
 
Şanlıurfa Milli eğitim Müdürü Metin İlci ise; “ 2013-2014 eğitim öğretim yılının ilk yarısı bugün sona eriyor, bugün çocuklarımızın ve öğrencilerimizin en mutlu günlerinden bir tanesi, bugünü taçlandırma adına öğrencilerimizle birlikte, Sayın Valimiz ile birlikte karne hediye fidanı olsun diye ağaç diktik. İstiyoruz ki bütün okullarımızda karnelerin verildiği günlerde birer tane ağaçlar dikilsin, öğrencilerimiz adına ağaçlar dikilsin bunu ebediyete kadar yaşatalım istiyoruz. Ben bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum.”Dedi.
 
Vali Vekili Ramazan Seçilmiş ve İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci daha sonra öğrenci ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirerek okuldan ayrıldılar.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49