Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Vatandaşlar camiye sığmadı
 Şanlıurfa’da Mevlit kandili nedeniyle ziyarete açılan Sakal-ı Şerifi ziyaret etmek isteyen binlerce vatandaş Fatih Sultan Mehmet camisine akın etti. Açılan Sakalı Şerif'in ziyareti esnasında büyük bir izdiham yaşandı.

Hz. Muhammed (S.A.V) 'in doğum gecesi olan mevlit kandil nedeniyle Merkez Haliliye ilçesi Veysel  Karani Mahallesinde yer alan Fatih Sultan Mehmet camisinde Yatsı namazın sonra yapılan mevlit ve okunan duaların ardından Sakalı Şerif’i ziyaret etmek isteyen yüzlerce Urfalı, sıra ile alınırken bazıları da izdiham sırasında tekbirler getirdi. Güvenlik önlemlerinin altında devam ziyaret sırasında heyecanlanarak kendinden bir çok kişi oldu.

Mevlit kandil gecesini eda eden yüzlerce erkek ve kadın, Sakalı Şerif’in ziyarete açıldığı camiye akın etti.  Cami içersine sığmayan yüzlerce erkek ve kadın, sakalı şerifi ziyaret edebilmek için kucaklarında küçük çocuklarıyla birlikte soğuk havada bekledikleri görüldü. Fatih Sultan Mehmet camisine bulunduğu Meşarik Caddesinde izdihamdan dolayı trafikte uzun kuyruklar oluştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49