Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Valilikte bayramlaşma töreni
 Kurban Bayramı programı Vali Celalettin Güvenç’in ev sahipliğinde valilik şeref salonunda başladı. Vilayette halkla bayramlaşmaya Vali Celalettin Güvenç’in yanı sıra, Şanlıurfa Milletvekilleri Seyit Eyüpoğlu ve Mahmut Kaçar, Belediye Başkan Vekili Fevzi Yücetepe, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İhsan Başbozkurt, Şanlıurfa Başsavcısı Mehmet Ademoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu ve daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Vilayette vatandaşlarla bayramlaşan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, bayramın Şanlıurfa’ya, bölgeye ve ülkeye hayırlar getirmesini temenni ederek, “ Kurban Bayramımızın güzel geçmesini, kaza bela olmamasını içtenlikle temenni ediyorum. İnşallah ruhuna uygun bir bayram olur; gönülleri yumuşatır, barışa, kardeşliğe katkı sağlar. Bütün Şanlıurfalıları saygı ve sevgi ile selamlıyorum” dedi.

Vali Güvenç ve beraberindekiler daha sonra İl Jandarma Komutanlığı’na geçerek, burada vatani görevini yapan askerlerle bayramlaştılar. Bir süre askerlerle sohbet eden Vali Güvenç ve beraberindekilerin ikinci durağı Çocuk Yetiştirme Yurdu oldu. Çocuklarla sohbet edip bayramlarını kutlayan Vali Güvenç, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Vali Güvenç ve beraberindekilerin son durağı ise Polisevi oldu. Polisevinde polislerle bir araya gelen Vali Güvenç, görev başında olan polislerin bayramlaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49