Öne Çıkanlar urfaahber tazıye kedı zam madde

Bu haber kez okundu.

Vali Erin, Devlet ve Millet Arasında Gönül Köprüleri Kurmaya Devam Ediyor

Hafta boyunca makamında yüzlerce vatandaşı kabul eden Vali Erin, şehrin farklı mahallelerine yaptığı gezilerde vatandaşlarla bir araya gelmeye, dilek ve temennilerini dinleyerek sorunlarını çözmeye devam ediyor.

Dün de ziyaret ettiği mahallelerin kahvehanelerinde, parklarda, işyerlerinde vatandaşları ziyaret eden Vali Erin, mahallelerde rastladığı taziye evlerini de ziyaret ederek vatandaşlara başsağlığı dileyip, hasbihal etti.

Vatandaşların aktardıkları sorunları, doğrudan muhataplarını arayarak çözen Vali Erin, yine vatandaşların şikâyet ettiği Osmanlı Mahallesindeki mesire alanı içerisinde kalan hayvan barınağının başka yere taşınması durumu hakkında da ilgili belediyeleri arayarak vatandaşların talebini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49