Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Urfa'nın sağlık sorunları Bakan'a iletildi
Sağlık alanındaki problemlere vakıf olan Şanlıurfa Milletvekili Fakıbaba; Bir süre önce sağlık alanında görev yapan Bürokratlar ve STK'lar ile toplantı düzenleyerek sorunları tek tek not aldı. Vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendiren  Fakibaba,  Sağlık Bakanı Sn. Recep Akdağ ile Sağlık sorunlarını istişare etmek için randevu aldı. AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Milletvekilleri; Mahmut Kaçar, M.Ali Cevheri ve Mehmet  Akyürek ile birlikte Urfanin problemlerini Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a iletti. Heyet Bakanlığın ilgili Bürokratlarından da Urfa ile ilgili Brifing aldı.
Konuyla ilgili bilgi veren Sağlık Bakanı Recep AKDAĞ kendilerine iletilen sorunlarla mutlaka ilgileneceklerini Suriyeli nüfusunun yoğunluğu da sıkıntıları beraberinde getirmektedir. Eyyubiye Hastanesinin tam kapasiteyle çalışması için gerekli çalışmaları yaptıklarını belirtti. Dr Hemşire ve yardımcı personellerin bir an önce atanması için gayret sarfettiklerini bildirdi.
Sağlık Bakanı Sn Recep  AKDAĞ ile bu görüşmeyi düzenleyen Fakıbaba;  toplantının ardından önümüzdeki dönemlerde Sağlık alanında Urfa'da çok güzel gelişmeler yaşanacağı belirtildi. Halkımızdan gelen talepleri ve Bürokratlarımızın ihtiyaçları ile STK'larımızın karşılaştığı  sıkıntıları sn Bakanımıza ilettik.  Sağolsun kendileri de Urfa'nın stratejik önemine  binaen eksikleri  hızlı bir şekilde  giderme gayreti içinde olduğunu ifade etti. Özellikle Sağlık alanında yaşanan sıkıntılar  bize direk yansıyor. Bizde elimizden  gelen gayreti gösteriyoruz. Ancak Malum darbe girişimi nedeniyle gerek yeni başlayacak personellerin güvenlik soruşturması  ve gerekse diğer bürokratik engeller nedeniyle istenmeyen aksamalar oluyor. İnşaallah  bunları da kısa sürede aşağımıza inanıyorum dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49