Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Urfa'nın internet çilesi
 Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçesi’ne bağlı Doğukent Mahallesi’nde 1 aydır internet sıkıntısı giderilemiyor. İnternet sıkıntısı çeken vatandaşlara verilemeyen hizmet olmasına rağmen fatura gönderildi.
Karaköprü ilçesine bağlı Akbayır ve Doğukent mahallesinde internet çilesi bitmek bilmiyor. Akbayır mahallesine İki hafta aradan sonra internet erişime kavuşurken Doğukent mahallesinde  bazı noktalarda yaklaşık 1 aydır internet erişimi sağlanmıyor.
Yaklaşık 1 aydır internet sıkıntısı çeken vatandaşlar defalarca yetkilileri aramalarına rağmen arızalarının giderilmediğini aktardı.
Doğukent mahallesinde giden telefon hattı kabloları yaklaşık 1,5 ay önce yapılan yol çalışması sırasında koptu. mahallede ikamet eden bir çok vatandaşın  telefon ve internet abonesinin hattı kesildi. Geçen sürede telefon ve internet hattı onarılmadı. Girişimde bulunmalarına rağmen sonuç alamayan vatandaşlar  1,5 aydır düzenli olarak internet ve telefon hattı için sabit ücret faturası ise gelmeye devam etti.
Doğukent mahallesinde ikamet eden Halil Kasketçi ," "Her aradığımızda ’Çalışmalarımız devam ediyor’ açıklaması yapılıyor. telefon ve internet abonesi ciddiye alınmıyor. Bu da yetmiyormuş gibi olmayan hatların faturası kesiliyor. Bu sorun nasıl çözülecek? Bu yatırımlar sadece paraya dayalı mı yapılıyor? müşteri hizmetini arıyoruz sanki bizimle alay edercesine başka bir kurumu suçluyor olamayan hizmete biz neden fatura ödeyelim, Olmuyorsa söyleyin kapatalım interneti de telefonu da” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49