Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Urfalı Öğrenci Bulgaristan'da  Üçüncü Oldu

İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, Bulgaristan Kültür Bakanlığınca desteklenen ve Little Zograf Vakfının projesi çerçevesinde düzenlenen ‘’ 6. Bulgaristan Çocuk Resimleri 2018 Dünya Yarışması’’nda üçüncü olup Bronz madalya alan Şanlıurfa Doğa Koleji 3.cü sınıf öğrencisi Altuğ Eray Şahintürk’ü makamında kabul etti.

Bronz madalyası ve üçüncülük sertifikası ile birlikte makam ziyaretini gerçekleştiren Altuğ Eray Şahintürk yarışmalar ve yaptığı resim ile ilgili İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan’a bilgi verdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan Şanlıurfa Doğa Koleji 3. Sınıf öğrencisi Altuğ Eray Şahintürk’ü başarılı çalışmasıyla Uluslararası bir yarışmada 3. lük kazanarak Şanlıurfa’nın ismini duyurmasından ötürü kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49