Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Urfa’da Trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı
 Şanlıurfa’nın açık su caddesinde Beton mi,kseri ile motosiklet çarpıştı Kazada 1 kişi öldü 1 kişi ise ağır yaralandı.

 Kaza saat 14.40 sıralarında Şanlıurfa Devteşti mahallesinde Açıksu caddesinde meydana geldi. Alınan bilgiler göre özel bir şirkete ait sürücüsün ismi henüz belli olmayan 63 ..756 plakalı beton mikseri  devteşti açıksu caddesinde seyir halindeki  63 .1899 plakalı motosiklete çarptı vatandaşların haber vermesi ile olay yerine çok sayıda Ambulans ve polis intikal etti.  Yaralılar Ambulansla hastaneye kaldırıldı. motosiklet sürücüsü Sinan T. ve arkasındaki arkadaşı Yusuf Ç. Beton Mikserinin altında kalarak ağır yaralandı. Motosiklet sürücüsü Sinan T. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Motosikletin arkasında bulunan arkadaşı Yusuf Ç. ise ağır yaralandı. Kazayla ilgili Soruşturma başlattı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49