Öne Çıkanlar sanlıurfa urfaahber tazıye kedı zam

Bu haber kez okundu.

Urfa’da Torbacı operasyonu; 74 gözaltı
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, kent merkezinde uyuşturucuya yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu maddesi ele geçirdi.
 
Narkotik Suçlarla Mücadele Büro ekipleri, 1 Kasım ile 1 Aralık tarihleri arasında torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirdiği gerçekleştirdiği operasyonlarda 74 kişi gözaltına alındı. Torbacılara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 583 kilo 238 gram Esrar, 2 kilo 103 gram Eroin Maddesi, 683 adet Ectasy hap, 2 adet captogan hap ve hassas Teraziler ele geçirildi. Yakalanan esrarlarla ilgili gözaltına alınan 74 kişi hakkında yasal işlem başlatılırken, adliyeye sevk edilen 39 kişi de tutuklandı.
 
Ayrıca, Narkotik Suçlarla Mücadele Büro ekipleri, yine dün sabah Şanlıurfa-Diyarbakır karayolu üzerinde sabah saatlerinde yaptığı aramalarda, kontrol noktasına giren bir aracın bagajında 55 kilo esrar ele geçirildi. Şanlıurfa-Diyarbakır karayolu üzerinde yol kontrolü yapan ekipler, kontrol noktasına yaklaşan bir aracı durdurarak, arama yaptı. B.S’nin kullandığı aracın bagajında 7 parça halinde, toplam 55 kilo esrar ele geçirilirken, sürücü B.S. ekipler tarafından gözaltına alındı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49