Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Urfa'da tehlike saçan direk
Karaköprü İlçesine Bağlı Doğukent Mahallesinden geçen elektrik telleri mahalle sakinlerini korkutuyor. Evlere ve yola oldukça yakın mesafeden geçen elektrik telleri vatandaşlar korku içerisinde yaşıyor. Büyük tehlike içerisinde yaşayan vatandaşlar elektrik tellerin bir an önce yükseltilmesi veya kaldırılmasını  bekliyor.
Karaköprü ilçesinde geçen yıl başlanan yeni yol çalışması sırasında yükseltilen yol nedeniyle elektrik telleri alçakta kaldı.  Yaya giden vatandaşlarla elektrik telleri arasında yaklaşık 2 metre mesafe olması vatandaşları korkuttu.
Elektrik tellerinin ve kablolarının neredeyse yola değecek şekilde söyleyen mahalle vatandaşları “Elektrik telleri evlere yakın olduğu ve yolun hemen dibinde olması büyük tehlike arz ediyor. Yol kenarında 2 metre mesafe olan  bu elektrik telleri adeta ölüm saçıyor. Yoldan geçen yayaların gece farkında olmadan tele değmesinde olacaklardan kim sorumludur. Allah korusun bir şey olduğu zaman bunun hesabını kim verecek, çocukların elektrik telleri ve direklerin olduğu alanda okula gitmesi ayrı bir sıkıntı yaratıyor. Yola yakın Elektrik direği ve teller okula giden çocuklar için büyü bir tehlike oluşturuyor. "diye tepkilerini dile getirdiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49