Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Urfa’da Suriye’de gerginliği, 4 gözaltı
Şanlıurfa'nın Bağlarbaşı mahallesinde Suriyeli çocuklarla Türk çocukların kavgasına gerginlik yaşandı.4 Suriyeli gözaltına alındı.
 
Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak kente gelen bir grup sığınmacının,Bağlarbaşı Mahallesinde bir iş yerine saldırması sonucu gerginlik yaşandı.
Olay, gece saatlerinde merkez Haliliye ilçesine bağlı Bağlarbaşı Mahallesi'nde meydana geldi. iddiaya göre Suriyeli çocuklar ile Türk çocukları arasında tartışma çıktı. Suriyeliler tarafından iki çocuğun darp edilmesine üzerine olaya büyükler karıştı. büyüklerin de karıştığı kavgaya dönüşmesi sonucu, bir grup Suriyeli mahalledeki marketin camını taşladı. Bunun üzerine oluşan gerginliğe polis ekipleri müdahale etti. Olaya karıştığı iddia edilen 4 Suriyeli gözaltına alındı.
Olayın yaşandığı iş yerinde esnaf, Suriyelilerden dolayı artık huzurumuz kalmadı. Gece geç saatlere kadar bankonda kalıp konuşuyorlar biz bunu bile aldırış etmedik fakat çocukları vurulması üzerine bizde müdahale ettik. Sonra gelip buraya taşlarla saldırdılar madem bu kadar yiğitlerse gidip ülkelerinde savaşsınlar” dedi.
Polis ikinci bir olayın yaşanmaması için sabaha kadar mahallede güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49