Öne Çıkanlar sanlıurfa urfaahber tazıye kedı zam

Bu haber kez okundu.

Urfa’da Şehit Polisle İlgili 14 Gözaltı
Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi’nde, dün gece polis aracına uzun namlulu tüfeklerle ateş açılması sonucu 1 polis şehit olmuş 1 polis yaralanmıştı. Olayla ilgili yapılan operasyonda 14 kişi gözaltına alındı.
Siverek' in Ayvana Mahallesi’ndeki Sanayi Sitesi’nde devriye dolaşan polis ekip aracına kimliği belirsiz kişiler tarafından çapraz ateş açıldı. Saldırıda araçta bulunan Polis memuru 1 çocuk babası Serdal Toprak şehit olurken Sinan Şengül ise ağır yaralandı. Özel hareket ve asayiş ekipleri alırıma geçerek saldırıyı yapanları yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı Siverek ve Viranşehir'de yapılan operasyonda Polislere silahlı saldırı olayına karıştıkları iddia edilen 14 kişi gözaltına alındı
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49