Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Urfa’da kaza; 2'si Suriye uyruklu 4 kişi yaralandı.
Şanlıurfa'da sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobilin şarampole devrildi. 2'si Suriye uyruklu 4 kişi yaralandı.
 
Kaza sabah saatlerinde Şanlıurfa-Gaziantep karayolunun 12'inci kilometresinde meydana geldi.alınan bilgiler göre Yaşar Kurt’un idaresindeki 37 HA 166 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Otomobilde bulunan sürücü Yaşar Kurt ile Hasan Hüseyin Kül (29), Suriye uyruklu Ahmet Masri (21) ve Yusuf el-Ruhi (29), yaralandı Sürücülerin haber vermesi ile olay yerine sağlık ekibi ve jandarma intikal etti.
Kazada yaralanlar  Ambulanslarla  Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.
 
Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan karayolu, aracın kaldırılmasının ardından ulaşıma açıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor
 
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49