Öne Çıkanlar urfaahber tazıye kedı zam sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Urfa’da Emniyeti tutturdu
Şanlıurfa’da kazaların önüne geçmek için çaba gösteren trafik polisleri, kent merkezinde kontrol noktaları oluşturarak, denetimler yapıyor.
 
Şanlıurfa’da trafik polisi ekipleri, akşam saatlerinde Halk Eğitim Merkezi karşısında oluşturduğu kontrol noktasıyla araç kontrolü yaptı. Oluşturduğu kontrol noktasında sürücülerin kemer takıp takmadığı kontrol edilirken, araçların evrakları da kontrol edildi. Kontrol noktasına giren araçlarda evrak kontrolü yapılırken, hız limitine de dikkat edildi. Trafik Denetleme ve Şube müdürlüğü tarafından başlatılan kask emniyet kemeri kullanımını artırma çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdüren ekipler, kent merkezinin çeşitli noktalarında kontrollerini sürdürüyor. Kent merkezinde emniyet kemeri kullanımını artırmaya yönelik çalışan ekipler, kemer takmayanlara da anında ceza yazıyor. Trafik denetimlerinin olduğu bölgelerde sürücüler daha temkinli ve dikkatli davranırken, ekipler, trafik kazaları ölümlerin önüne geçmek için çalışmalarına devam edecek. AK Parti milletvekillerinin resimlerine de photoshopla emniyet kemeri takan şube müdürlüğü, bu çalışmayla Şanlıurfalılara emniyet kemerinin önemini anlatmaya çalışıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49