Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Urfa'da 7 adrese uyuşturucu operasyonu
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Büro amirliği tarafından kent genelinde 7 adrese baskın düzenledi. Gerçekleşen operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde yapımında kullanılan malzeme ve eroin yakalanırken 6 kişi ise göz altına alındı.
Alınan bilgiye göre, daha önceden de Uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarda 17 kişi tutuklanmış ve yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirilmişti. Operasyonlar kapsamında bu sabah 7 adrese şafak baskını yapan Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize suçlar Büro Amirliği ekipleri ve Özel hareket polisleri söz konusu 7 evde gerçekleştirdiği operasyonlarda 6 kişiyi gözaltına aldı. Evlerde yapılan aramada ise yüktü miktarda esrar, eroin ve bu uyuşturucudan elde edilen paralar ele geçirildi.
 Gözaltına alınan 6 kişi ifadeleri alınmak üzere Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Büro amirliğine götürülürken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49