Öne Çıkanlar sanlıurfa urfaahber tazıye kedı zam

Bu haber kez okundu.

Urfa'da 30 Ağustos resepsiyonu
30 Ağustos Zafer Bayramı 92'ci yıl dönümü nedeniyle  Şanlıurfa Valiliği tarafından Harran otelinde  resepsiyon düzenlendi.
Vali İzzettin Küçük'ün ev sahipliği yaptığı resepsiyona 20. zırhlı tugay komutan vekili piyade albay İsmail Güzeller,  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Av. Nihat Kılıç, Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, vali yardımcıları, kaymakamlar, ilçe belediye başkanlar,  İl Jandarma ve Garnizon Komutanları,  Askeri erkan ile şehit ve gazi aileleri katıldı.
Resepsiyonda bir konuşma yapana Vali İzzettin Küçük, ‘’30 Ağustos Türk tarihinin en parlak sayfalarından bir tanesidir. Bu toprakların ebediyen düşmanın yüzüne kapatıldığı gündür. Ağustos ayları milletimiz için hep şanslı ve uğurlu olmuştur. 26 Ağustos 1071’de de bu toprakların kapıları bizlere açılmıştır. 30 Ağustos 1922’de de aradan yaklaşık bin sene geçtikten sonra düşmana bu toprakların kapıları kapanmış oldu. Biz bu zafer bayramını her sene onurla, gururla ve kıvançla her sene kutluyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bütün şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle, şükranla ve minnetle anıyorum.’’
Zafer coşkusunun yaşandığı gecede konuklar birbirleriyle sohbet etme imkanı buldu. Resepsiyon  Urfa sıra gecesi ve havai fişekle sona erdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49