Öne Çıkanlar urfahaber buyuksehır trafık kazası sanlıurfa urfaahber

Bu haber kez okundu.

Urfa'ya şehit ateşi düştü
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde Gürbulak Sınır Kapısı yakınlarındaki Şehit Piyade Er Haşim Türkoğlu Karakolu'nda görevli güvenlik güçleri, sınır devriyesi yaparken bir grup PKK'lı terörist ile sıcak temas sağladı. Çıkan çatışmada bir er ile bir uzman çavuş yaralandı. Yaralı askerler ambulanslarla Doğubayazıt Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesine kaldırıldı. Şanlıurfalı Yaralı Piyade Onbaşı Ali Aydar buradaki müdahaleye rağmen kurtarılamadı, Şehit oldu, uzman çavuş Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Şehidin Şanlıurfa’nın Harran İlçesine bağlı Demirci Mahallesinde oturan ailesine askerler tarafından acı haber verildi. Sağlık ekipleri eşliğinde eve giden ekipler, aileye acı haberi ulaştırdı. Acı haberi alan aile Arapça ağıtlar yakarak sinir krizi geçirdi.
Şehit Piyade Onbaşı Ali Aydar evli ve 1 ay önce Baba olduğu öğrenildi.

Şehit düşen Harranlı Piyade Onbaşı Ali Aydar Yarın Saat 12:30 Harran Demirli Köyünde Defin Edilecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49