Öne Çıkanlar urfahaber urfaahber sanlıurfa tazıye kedı

Bu haber kez okundu.

Urfa Şubesi Önünde Kuyruklar Oluştu
Askerlik işlemlerini yaptırmak amacıyla askerlik şubesine giden vatandaşlar, askerlik şubesi önünde uzun kuyruklar oluşturuyor.
 
Askerlik çağı gelen kişilerin askerlik işlemlerini yaptırmak amacıyla gittiği şubede, öte yandan tecil işlemi ve diğer işlemlerini de yaptıran vatandaşlar, uzun süre beklemek zorunda kalırken, beklemelere bağlı olarak, şube önünde uzun kuyruklar oluşuyor. Askeri işlemlerin yapılabilmesi için sırayla alımlar yapılırken, şube içerisindeki görevliler, işleme göre süre verip, işlemler tamamlanıyor. İşlemlerini yaptırmak amacıyla şubeye gelen asker adayları, işlemlerini tamamlayabilmek için sıraya girdiklerini ve sıranın çok geç kendilerine geldiğini söyleyerek, “işlemlerimizi yaptırmak buraya geldik ama uzun süre bekliyoruz. Sonuçta bizim de yapabileceğimiz bir şey yok, içeride görevli olanların da yapabileceği bir durum değil. Yoğunluk var ve herhalde çalışanlar yetersiz, böyle olunca da beklemek zorunda kalıyoruz” şeklinde konuştu.
 
Aynı şekilde şube önünde bekleyenlerden biri daha, tecilini bozdurup, askere gitmek için işlem yapacağını söyleyerek, “ben daha önce tecil ettirmiştim ama şimdi tecili bozdurup, askere gideceğim. Bunun için sabahın erken saatinde geldim ama yine de sırada bekliyorum. Çok büyük bir yoğunluk var ve bizler de bekliyoruz” dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49