Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Urfa'nın Bitmeyen Kavşağı

Bölgenin en büyük 'Karaköprü Kavşak' projesinin en geç 2 yılda tamamlanması öngörülüyor fakat çalışmaların zaman zaman ödeneksizlikten durma noktasına gelmesi, planlanan sürede tamamlanması zor görünüyor.

Şanlıurfa’da trafiğin en çok sorun yaşandığı bölgelerden biri olan noktada Devteşti, Abide, Diyarbakır ve Çevreyolu yönlerinden gelen yollar kesişiyor. Çevik kuvvet olarak bilinen Karaköprü Kavşak projesi bittiğinde; trafik akışının en yoğun yaşandığı bölgede araçlar ışıklara takılmadan Devteşti, Abide, Diyarbakır ve Çevre yolları istikametlerine yönelecek.

Karaköprü Kavşak projesi 'Ödeneksizlikten inşaat durdu' söylentilerine yetkililer açıklama gelmezken Şanlıurfa trafiğine nefes aldırmak için çaba büyük çaba sarf eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve İl Başkanı Bahattin Yıldız sorunu çözmek için daha önce bir çok görüşmeler yaptığı ve konunun takipçisi olacağı belirtilmişti. Çalışmalar ödenekleri ile birlikte başlansa da belirli bir süre sonra çalışmaların durması vatandaşları bıktırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49