Öne Çıkanlar sanlıurfa urfaahber tazıye kedı zam

Bu haber kez okundu.

Urfa hastanelerde kuyruklar daha da uzadı
Şanlıurfa'da, birçok özel hastanenin kapatılmasından sonra devlet hastanelerinde yoğunluk arttı. Türkiye'nin en sıcak ili olan Şanlıurfa'da oluşan hasta kuyrukları vatandaşları çileden çıkardı.
Şanlıurfa'da, birçok özel hastanenin kapatılmasından ardından özellikle bu yıl başından itibaren sıkıntılarda çok daha fazla artış meydana geldi. Türkiye’de yıllık en fazla doğum oranına sahip olan bir il. Şanlıurfa’nın yıllık doğumu Yunanistan’ın yıllık doğumuna eşit olması çocuk sayısının fazlalığı hava sıcaklığı ve  buna eklenen Suriyeli mültecilerle birlikte devlet hastanelerinde uzun kuyruklar oluşurken kalan bazı Özel hastanelerde ise durum bundan farklı değil.
En fazla yoğunluğun olduğu Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Muayeneye gelen vatandaşlar, sıra için uzun kuyruk oluşturdu.  Bazen sistemde meydana gelen arıza nedeniyle hastalar arasında küçük çaplı kavgalar meydan geliyor.
Hava sıcaklıklarının da etkisi ile hastanede uzayan kuyrukların stres yaptığını söyleyen Hasta Yakınları “ Saatlerdir bekliyoruz burada çocuğumuz hasta iyileşsin diye getirdik ama burada daha çok hasta oldu. Zaten hava sıcak uzun bir süredir bekliyoruz bilseydik gelmezdik, özel hastanelerde kapandı mecburen geldik ama pişman olduk. Sıra ne zaman gelir bilmiyoruz” dediler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49