Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Urfa'da sulama kanalına giren 2 kuzen boğuldu
Alınan bilgiye göre, merkez Eyyübiye ilçesi Uğurlu Mahallesi'nde serinlemek için sulama kanalına giren Ali (9) ve İmam Erkan (8) akıntıya kapıldı. Çevredeki çiftçilerin ihbarı üzerine olay yerine İl Emniyet Müdürlüğü dalgıç polisleri ve sağlık ekibi sevk edildi. Kanalda arama çalışması başlatan dalgıç polisleri, aramalarda kuzenlerden İmam Erkan, kanala girdikleri yerden yaklaşık 15 kilometre uzakta Ali ise 20 kilometre uzaklıkta bulundu Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede Erkan ve Ali'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Kuzenlerin cesetleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Hafta içersi Çarşamba günü de Şanlıurfa'da, serinlemek için sulama kanalına giren iki kuzen akıntıya kapılarak boğulmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49