Öne Çıkanlar urfahaber trafık kazası buyuksehır urfaahber zam

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Karne Sevinci
Türkiye'nin en kalabalık ve genç nüfusunun fazla olduğu illerin başında yer alan Şanlıurfa'da Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 780 bin Türk, ve 70 bin Suriyeli öğrenci, karnelerini alarak yaz tatiline başladı.
Eyyübiye ilçesine bağlı Sultantepe İlkokulunda tören düzenlendi. Törene Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, İl Milli eğitim müdürü Şerafettin Turan ,ile okul müdür ve öğretmenleri, öğrenciler ve aileler katıldı. Törende öğrencilere karneleri dağıtıldı. Karne dağıtım töreninde öğrencilere yaz tatilinde okumaları için okuma kitapları hediye edildi.
Milli Eğitim Müdürü Turan, mesajında şunları kaydetti:''Değerli Meslektaşlarım, Kıymetli Velilerimiz ve Geleceğimizin Teminatı Sevgili Öğrencilerimiz
2018-2019 Eğitim Öğretim yılı Şanlıurfa için oldukça başarılı ve verimli bir yıl olmuştur. Eğitim alanında birçok yeniliğin ve değişimlerin olduğu Şanlıurfa'mızda bir eğitim öğretim yılını daha huzurla tamamlamış olmamın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün ilimizde karnelerini alacak olan 851.303 öğrencimizin karne heyecanlarına yürekten katılıyor geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz için büyük bir özveri ile çalışan kıymetli meslektaşlarımıza ve bu süreçte desteklerini esirgemeyen tüm velilerimize ve paydaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49