Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Başkan Kuş Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Urfa'da "Drone" İle Trafik Denetimi
Şanlıurfa'da Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince drone ile denetim yaptı. Polis ekipleri, kent merkezinde bazı bölgelerde drone ile trafik uygulaması yaptı. Uygulamada, kırmızı ışık ihlali, trafik ışıklarına uymama, trafik güvenliğine ve düzenine, yolcu indirme ve bindirme kurallarına uymadığı gözlemlenen sürücülere ceza yazıldı.
Emniyetten yapılan açıklamada;
Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nün sorumluluk sahasında yapılan denetimlerde;05-26 Ekim 2017 tarihi ile 05-26 Ekim 2018 tarihleri arası kıyaslandığında; Trafik Kazalarında %28,Yaralı sayılarında da %52 azalma olduğu, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü sorumluluk alanın da yapılan denetimlerde; özellikle (Kırmızı ışık ihlali, Emniyet Kemeri Denetimi, hatalı şerit değiştirme, cep telefonu kullanma) konusunda kural ihlali yapan sürücülere ilgili maddeler uyarınca cezaları tatbik edilerek, bu bölgedeki kural ihlallerinde önemli ölçüde azalmalar meydana geldiği tespit edilmiştir.
İlimiz genelinde Drone ile denetim faaliyetlerine devam edilerek, gerek kazalarda gerek kural ihlallerinde gözle görülür azalmanın sağlanacağı değerlendirilmektedir.denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49