Öne Çıkanlar urfahaber buyuksehır trafık kazası sanlıurfa urfaahber

Bu haber kez okundu.

Ulaşım Uzmanları SKM’de
İstanbul Teknik Üniversitesi ve Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlilerinden İstanbul Büyükşehir Ulaşım Birimi uzmanları, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç’in daveti üzerine şehrimizin ulaşımı konusunda en iyi şekilde neler yapılabileceği konusunda incelemelerde bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldiler. Yaptıkları çalışmalar kapsamında Şanlıurfa AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezini (SKM) ziyaret ederek, SKM Başkanı Av. Ahmet Düşünür, SKM Proje Birim Sorumlusu Tayfun Şelli ve SKM Mali İşler Sorumlusu Ekrem Tüysüz’e harita üzerinde genişçe bilgiler verdiler.
 
Ulaşım uzmanları Şanlıurfa için seferber
 
1999’da İstanbul Büyükşehir Belediyesinde (İBB) APK Daire Başkanı, 2000 yılında İBB’de yeni kurulan Ulaşım Dairesi Başkanlığı ve Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerini başarıyla yürütmüş olan ve halen Mühendislik Fakültesi Dekanı ve Ulaştırma Mühendisliği Bölümü Başkanı görevini yürüten Prof.Dr.Rafet Bozdoğan ve beraberinde halen Yalova Üniversitesi, Ulaştırma Mühendisliği Bölümü, Bölüm Başkan Yardımcısı Asistan Prof.Dr. Yavuz Delice ve Yar.Doç.Dr. Bohaçhan Akalın Şanlıurfa’nın yeni ilçeleri Haliliye, Eyyübiye, Karaköprü, Siverek ve Viranşehir ilçelerinde gezi ve incelemeler yaptıklarını ve AK Parti Şanlıurfa Belediye başkan adayı Celalettin Güvenç’e bilgi verdiklerini belirttiler.
 
Herşey Şanlıurfa’nın geleceği için
 
Büyükşehir olan Şanlıurfa’nın geleceği için Celalettin Güvenç’in daveti üzerine Şanlıurfa’ya geldiklerini belirten Prof.Dr. Rafet Bozdoğan, beraberindeki uzman arkadaşları ile öncelikle Şanlıurfa, Siverek ve Viranşehir ilçelerinde kulaktan duyma yada başkalarının söyledikleriyle değil de kendi gözleriyle görüp genel bir rapor hazırlamayı düşündüklerini, yaptıkları çalışmalar sonucunda Celalettin Güvenç’e brifing verip Şanlıurfa’dan ayrılacaklarını söyledi.
 
1 Nisan 2014’te yeni bir sayfa açacağız
 
Şanlıurfa için katkı sunmaya gelmiş olan Ulaşım uzmanlarına teşekkür eden AK Parti Şanlıurfa SKM Başkanı Av. Ahmet Düşünür, “Ulaşım uzmanları değerli konuklarımız, Şanlıurfa’nın ileriye dönük yol çalışmaları hakkında araştırmalar yapıp, tespitler ve çözümler çerçevesinde incelemelerini tamamladıklarını belirttiler. Bundan sonra geçici de olsa acil çözüm önerilerini ve geniş kapsamlı yapılması gerekenleri, projeleri bir rapor halinde bizlere sunacaklar. Bizler de AK Parti Hükümetimizin desteğiyle, seçim sonrası 1 Nisan 2014 tarihi itibariyle Belediye Başkanımız Celalettin Güvenç ile birlikte Şanlıurfa’mızda adeta yeni bir sayfa açıp yapılması gerekenleri hayata geçireceğiz. Peygamberler şehri Şanlıurfa’yı adına layık hale getireceğiz. Belediye olarak teşkilatımızla, Valiliğimizle, Bakanımızla, Hükümetimizin de katkılarıyla Urfa’yı yeniden inşa edeceğiz” dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49