Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Tatil Bitince Yakalandı
Şanlıurfa’da hırsızlık şüphelisi olarak yakalanan 25 yaşındaki İ. B’nin ev ve iş yerlerinden çaldığı paralarla İstanbul’da uyuşturucu alemi yaptığı iddia edildi.
 
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler önceki gece geç saatlerde Emniyet Caddesi üzerinde tek başına yürürken İbrahim B’yi durdurdu. Polisler hareketlerinden şüphelendikleri İbrahim B’nin yapılan kimlik kontrolünde hırsızlık şüphelisi olarak arandığı ortaya çıktı. Bunun üzerine gözaltına alınan hırsızlık şüphelisi İbrahim B’nin bir süre önce Yenişehir semtindeki ev ve iş yerlerinde meydana gelen hırsızlık olayını gerçekleştirdiği öne sürüldü.
 
25 yaşında olmasına rağmen hırsızlıktan 28 sabıkası bulunan İ. B.’nin çaldığı para ve eşyalarla hırsızlıktan elde ettiği 25 bin TL ile tatil için gittiği İstanbul’da satın aldığı uyuşturucularla alem yaptığı iddia edildi.
 
Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından İ. B hırsızlık şüphelisi olarak adliye ye sevk edildi.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49