Öne Çıkanlar urfahaber trafık kazası urfaahber zam sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Tabancalı Saldırı: 1 Ölü, 2 Yaralı
Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, , kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tabancayla ateş açıldı. 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı.
 
Olay, gece geç saatlerinde  Siverek Hacıhıdır Baraj Göleti yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, gece 33 ..3360 plakalı otomobille gezen Mehmet Emin K., Çetin K. ve Serkan T. Yolda gezinti sırasında  kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, Mehmet Emin K., Çetin K. ve Serkan T ateş açtı. Tabancadan çıkan kurşunlar 3 arkadaşın vücudunun çeşitli yerlerine isabet etti. Saldırganlar kaçarken, yaralılar telefonla jandarma ve sağlık ekiplerinden yardım istedi.
 
İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı incelemede Mehmet Emin K.'nın öldüğünü saptadı. Yaralanan Çetin K. ile Serkan T. ise ilk müdahalenin ardından ambulansla Siverek Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedavisine başlanan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken, yaşamını yitiren Kızılelma'nın cesedi de otopsi için morga gönderildi.
Olayla ilgili jandarma geniş çaplı soruşturma başlattı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49