Öne Çıkanlar urfahaber buyuksehır trafık kazası sanlıurfa urfaahber

Bu haber kez okundu.

SUTSO Seçime Gitti
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, TOBB Delegeleri, Meclis Divanı seçimi gerçekleştirildi. ŞUTSO Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen seçimlere 74 üyenin 73’ü katıldı. Gerçekleştirilen seçim ile E.Sabri Ertekin, 73 üye’den 53’ünün oyunu alarak Yönetim Kurulu Başkanlığına tekrar seçildi. 
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası yeni Yönetim Kurulu Başkanı E.Sabri Ertekin Başkanlığındaki 11 kişilik yönetim şu isimlerden oluştu:
Yönetim Kurulu Üyeleri:
E.Sabri Ertekin, İ.Halil Peltek, İbrahim Uludağ, Halil Akkaya, Cevahir Asuman Yazmacı, Mirhat Arhan, Faruk Atlas, Murat İmamoğlu, Mustafa Tuz, Cumali Güneş, Mustafa Badıllı.
TOBB Genel Kurul Delegeleri:
İbrahim Toru, Ömer Yıldırım, Kadir Kılıçoğlu, Mehmet Erdem, Vedat Polat, Hasan Avşaroğlu, Ahmet Sambur, Mustafa Sarı, Mehmet Fatih Gülel, Kemal Süt, Mehmet Aslan, Mehmet Çalışkan, Mahmut Akaslan,
Disiplin Kurulu Üyeleri:
Davut Ayaz, Abdurrahman Eyyüpoğlu, Mahmut Şevket Küçük, Küçük Nasan Bülbül, İbrahim Direk, Mustafa Arslan.
Bugün gerçekleştirilen seçimlerin ardından İlk meclis toplantısı da yapıldı. İlk meclis toplantısı Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nın en yaşlı üyesi olan Mustafa Şimşek Başkanlığında gerçekleşti. Gerçekleştirilen meclis toplantısına ise 72 meclis üyesi katıldı.  İlk meclis toplantısında TOBB Delegeleri, Meclis Divanı seçimi gerçekleştirildi.  Tek liste olarak gerçekleştirilen seçimde İbrahim İletmiş Meclis Başkanlığına Mustafa Taş ile Necati Tataş Meclis Başkan Yardımcılığına Ali Çiçek İse Meclis Katip Üye olarak seçildi.
Gerçekleştirilen seçimin ardında bir açıklama yapan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi odası Başkanı E.Sabri Ertekin, “Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasında görev dağılımını gerçekleştirdik. Tüm üyelerimize ve ilimize hayırlı olsun. Bizler inşallah Meclis Üyelerimiz ile Şanlıurfa’nın kalkınması ve gelişmesi, sanayileşmesi için yoğun çaba harcayacağız.  Meclis üyelerinin tamamından yeni dönemde katkı bekliyoruz, hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49