Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Suruç'ta güvenlik toplantısı yapıldı
Şanlıurfa'nın Suruç İlçesinde Kaymakam Abdullah Çiftçi Başkanlığında 15 Temmuz Darbe girişimi sonrasında ilçede FETO/PYD Terör örgütü ve diğer illegal örgüt mensuplarının tespit ve tasfiyeleri ile ilgili bir toplantı gerçekleştirdi.
İlçe Daire Müdürleri, Şube Müdürleri ve STK Başkanlarının katıldığı toplantı yaklaşık iki saat sürerken toplantıda ilçedeki son durum değerlendirilirdi.
Suruç Kaymakam Abdullah  Çifti ilçede demokrasi nöbetinin devam ettiğini belirtirken  " Hak ve Hukuk çerçevesinde bu mücadeleden vazgeçilmeyeceğinin altını çizdi ".Toplantıda ayrıca bundan sonra alıunacak olan önlemler ve çalışmalar görüşüldü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49